Individuele coaching

Individuele coaching is gericht op het beter functioneren en beter kunnen (samen)werken in je werkomgeving. Ik geef aan leidinggevenden en medewerkers begeleiding op een gestructureerde manier.

Contacteer mij

Coaching helemaal op jouw maat

De thema’s kunnen zeer uiteenlopend zijn. Het kan gaan over vaardigheden rond communicatie en assertiviteit, leidinggeven, beslissingen nemen, enz.

Ik geef hierbij geen voorgekauwde oplossingen, maar fungeer als hulp om je eigen vaardigheden aan te scherpen en nieuwe inzichten te ontdekken. Ik werk steeds met een aanpak op jouw maat.

De inhoud van het traject wordt bepaald door wat jou bezig houdt. Dit bepalen we in een verkennend gesprek.

  • Waarin wil je groeien en evolueren?
  • Wat wil jij als deelnemer en het bedrijf bereiken met de individuele coaching?

Van dit gesprek wordt een verslag gemaakt met een persoonlijk ontwikkelingsplan en op basis hiervan wordt het traject en het aantal sessies bepaald.

Tijdens de coachingssessies werken we aan de doelstellingen bepaald in het ontwikkelingsplan.

Je verwerft tijdens het traject inzicht in je functioneren, je sterktes, je valkuilen, weerstanden en overtuigingen. Tijdens elke sessie geef ik een opdracht mee, waarmee je tussentijds aan de slag kan.

Hier maken we een actieplan met concrete doelstellingen en reflecteren we over het gevolgde traject. We bepalen ook hoe je kan volharden in je nieuwe gewoontes. Ik voorzie ook, indien gewenst, een terugkoppeling naar de organisatie, waarbij we het traject bespreken in een gesprek met leidinggevende, medewerker en mezelf.

Mijn Troeven

  • Sterk in het opbouwen van vertrouwen, luisteren, doorvragen
  • Resultaatgericht en to-the-point
  • Flexibele ingesteldheid qua dagen, uren, en locatie
  • Coachings kunnen doorgaan in ons eigen training center te Mortsel
Meer weten?