Muriel Herbst?

Na mijn studies bedrijfspsychologie en management, en een jaartje reizen door Zuid-Amerika, startte ik in 2000 als HR consulent voor een selectie- en adviesbureau.

Ik combineerde het werken als selectiepsycholoog, met het geven van opleidingen, zowel in de privé- als overheidssector.

Contacteer mij

Communiceren, inspireren, motiveren

De opleidingen die ik verzorgde draaiden bijna steeds rond het belang van goede communicatie …. Van basiscommunicatievaardigheden over leren presenteren tot het voeren van functioneringsgesprekken en het motiveren van medewerkers …

“Alles is communicatie”

Best of all worlds

In 2005 besliste ik een andere richting uit te gaan en nam ik de mode-agentuur van mijn ouders over. Een zeer interessante en uitdagende periode ‘on the field’ waarin ik ervaring opdeed in verkoop, klantgerichtheid, management, marketing, financiën, …

Stilaan begon ik het ‘inspireren en motiveren van anderen’ te missen en begin 2019 gooide ik het roer weer om. Ik besliste om mijn ervaring binnen HR te laten samenvloeien met mijn ervaring binnen de retail.

Sindsdien begeleid ik met 2Mpower zaakvoerders van boetieks om (opnieuw) vertrouwen te krijgen in hun winkel en dit uit te stralen naar hun klanten.

Contacteer mij voor een goed gesprek

Naar voldoening en succes

Daarnaast werk ik als HR consultant rond projecten in de selectie- en opleidingssector en kan ik zo werken rond mijn passie voor leren, ontwikkelen, motiveren en HR in het algemeen.

De doelstellingen van Muriel Herbst Consulting en 2Mpower komen uiteindelijk op hetzelfde neer: “Mensen, of het nu gaat om ondernemers, medewerkers of managers, inspireren en begeleiden in hun carrière, om zo te evolueren meer plezier, voldoening en succesvolle resultaten!”

Benieuwd om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Bel of mail me voor meer info !